Trygg om natten

På senare tid har jag känt mig allt mer osäker i mitt eget hem, vilket inte alls känns bra. Kanske är det för att man läser om stölder och inbrott i tidningen så ofta, eller också har det med åldern att göra? Jag vet faktiskt inte. För att åtminstone kunna känna mig lite tryggare, och speciellt om natten när hela familjen sover, har vi köpt ett nytt villalarm. Det ska tydligen vara ett av det bättre och säkrare larmen på marknaden idag, då det är väl det bästa jag kan göra åt problemet. Kanske utsätts vi för inbrott ändå, men i så fall kommer åtminstone larmet gå på direkt så att vi omedelbart vaknar och kan kontakta polisen! Det är bättre än inget. Har ni några fler tips på hur man kan känna sig tryggare i hemmet så mottages det gärna.

En säker dörr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *