Roligt att laga mat tillsammans

En vardaglig sak som att laga mat behöver faktiskt inte alls vara tråkigt. I våran familj försöker vi att ofta laga mat tillsammans. Det blir så mycket roligare då.

Bra redskap i köket är viktigt. Jag har alltid förundrats över att folk kan köpa en parfym för 600 sek men när det gäller bra kastruller tycker de att det är för dyrt. Herregud en riktigt bra stekpanna hållet hela livet. Jag lovar er att er farmors gjutjärnspanna håller ännu idag. De blir bara bättre med åren om de tas om hand på rätt sätt. Vill ni har bra produkter till köket ska ni spana in internetadressen www.kitchentime.se. De säljer varor från nästan alla kända märken. Hackman, Skeppshult, Global, Gustavsberg och Jamie Oliver för att nämna några.
skepps

Med bra redskap så går det lättare att laga mat. Det finns ju även bra redskap till barn att använda i köket. Vi försöker att hjälpas åt att laga maten hemma hos oss. Givevis går det inte alltid. För det tar längre tid med barnen och vi är precis som andra familjer stressade och hungriga. Däremot blir det ju roligare desto fler kockar vi är. Barnen kan mycket mer än vi tror. De kan rulla köttbullar, skära gurka och sallad. Dukar gör de galant och klarar nästan allt. Ge det tid så kommer ni också märka vilken gemenskap och glädje det kan bli av att laga mat tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *