Olika sorters lycka

När man ska ombilda hyresrätt till bostadsrätt är det mycket man måste tänka på. Men för mig är det inget snack om saken. Nästan alla jag känner säger att det är en bra idé, så jag kommer att försöka göra det när min förening lägger fram förslaget. Egentligen tycker jag att det vår stad behöver är fler hyresrätter, eftersom så många har svårt att hitta ett boende, men för mig personligen är så klart omvandlingen till bostadsrätt någonting positivt. Och jag gillar verkligen vår övernattningslägenhet, så jag vill helst ha kvar den trots att vi även har ett hus. För mig innebär ett välskött och omvårdat hem verklig lycka och det är alltid lika skönt att njuta av lugnet i min fina lägenhet.

Andra jag känner har inte lika höga krav. Lennart, en av mina absolut roligaste och flummigaste vänner, säger att allt han behöver för att överleva är sitt snus. Jag tror faktiskt aldrig jag sett honom brusa upp eller vara på dåligt humör och jag har heller aldrig sett honom utan en prilla under läppen, så vem vet, lite nikotin kanske inte är så farligt som de säger, åtminstone inte för själen. Han fyller snart år och det finns ingen som är enklare att köpa en present åt. En stock snus och han faller i gråt av tacksamhet!

Snus från Onico – också en sorts lycka!
Snus från Onico – också en sorts lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *