Instant bad carma?

När jag kom hem från en power walk, jag behövde både röra på mig och rensa hjärnan lite, lite tidigare idag noterade jag att det var lite kallt i huset. Men det är kallt och blåser ute och jag var frusen när jag kom in så jag reflekterade inte så mycket mer över det. Tills more »

Lyckobubbel i hela kroppen

Åh, nu var det äntligen dags igen! Melodifestival, jag älskar det! Det är så mycket glädje, kärlek och lycka inblandat i det arrangemanget. Christer Björkman är så perfekt i rollen som ansvarig för allt. Och allra bäst är att min favorit, Robin Bengtsson, vann den svenska finalen och får representera Sverige i Eurovision Song Contest. more »

Sanden blev till guld

I dag är jag arg. Riktigt arg. Varför? Jo, det finns ett ställe som inte skänker mig någon som helst lycka, butiken där man köper bildelar. Jag får ångest bara jag närmar mig och dit, av alla ställen, skickar mannen mig för att hämta en beställning. Alltså, jag kör gärna bil och jag är oerhört more »

Roligt att laga mat tillsammans

En vardaglig sak som att laga mat behöver faktiskt inte alls vara tråkigt. I våran familj försöker vi att ofta laga mat tillsammans. Det blir så mycket roligare då. Bra redskap i köket är viktigt. Jag har alltid förundrats över att folk kan köpa en parfym för 600 sek men när det gäller bra kastruller more »

Äntligen semester

Nu börjar en skön period av året. Sommarsemestern. Såg dessutom att vädernyheterna lovade toppenväder. Kan livet bli bättre?

Världens bästa morsdagspresent

I dag såg jag på min Facebook att någon hade delat en länk från Uppskattat. Det handlade om två tjejer som tillverkar smycken. Inte vilka smycken som helst utan de gör smycken av ditt barns teckningar. Jag skulle älska att ha ett halsband som mina barn designat. Förresten så tillverkar de inte bara halsband utan more »

Regnbågens berg

Hit vill jag resa! Naturen gör mig lycklig och detta måste jag ändå säga vara en magisk plats. Tyvärr ligger det lite långt borta, i Kina för att vara exakt. Zhangye Danxia än namnet på nationalparken där dessa klippformationer finns. Zhangye är staden och Gansu provinsen om ni vill se dessa berg. Klipporna är riktigt more »

Lycka att vara med familjen

Året lider mot sitt slut och jag tror att 2015 är året som vi alla känner oss lite tacksammare för vad vi har. Åtminstone jag gör det. Jag känner genuin lycka när jag är tillsammans med min familj. När vi sitter hemma i varmt och ombonat hem. Just julen som är en sådan familjhögtid gör more »

Hipp hipp hurra!

Liten blir stor, idag fyller det äldsta barnet hela 16 år. Jag tror dessutom aldrig det har varit så enkelt att köpa födelsedagspresenter som i är. Att fylla 16 år är stort men det är ju framförallt det här med att få börja öveningsköra som smäller högst! Så till våran nybliva 16-åring blev det givetvis more »

Härligt med massage

Massage är ett fantastiskt sätt för kroppen att återhämta sig. Inom sjukvården används massage som en del av rehablitering och friskvård. Massage har många positiva fördelar på kroppen. Ryggen är otroligt viktig eftersom den bär upp hela kroppen. Det är viktigt att ha en stark rygg. Problem med ryggen är inte att leka med. I more »