Min bror har köpt hus Kalix

Eftersom denna blogg handlar om lycka ska jag idag skriva ett inlägg som handlar om betydelsen att bo på rätt ställe. Ordspråket ”mitt hem är min borg” stämmer verkligen, inte minst för min bror. Han tycker mycket om naturen och vill leva ett enkelt liv. Han gillar att fiska, vandra i fjällen på sommaren och åka skidor när det är snö på vintern. När vi var barn var hela familjen på semester i Kalix, något som gav ett starkt intryck på min bror. Ända sedan dess har han längtat efter att spendera en del av sin tid där. För ett tag sedan gjorde han slag i saken och började kontaktade en Fastighetsmäklare i Kalix för att hitta ett lämpligt hus. Han tittade på en del bostäder men när han kom in i huset som han sedan köpte kände han ett lugn och en lycka. Han hade hittat hem. Jag är glad för min brors skull och ser fram emot att hälsa på.

En vacker sjö i Norrland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *