Lyckobubbel i hela kroppen

Åh, nu var det äntligen dags igen! Melodifestival, jag älskar det! Det är så mycket glädje, kärlek och lycka inblandat i det arrangemanget. Christer Björkman är så perfekt i rollen som ansvarig för allt. Och allra bäst är att min favorit, Robin Bengtsson, vann den svenska finalen och får representera Sverige i Eurovision Song Contest. Kan det bli bättre? Jag blir alldeles till mig av lyckan som bubblar genom hela kroppen. Det känns som sockerdricksbubblor som far runt. Eller så är det kanske snarare bubblor från det mousserande vinet som mannen i mitt liv och jag drack till Mellon som bubblar runt i kroppen. Vi provade en av de sju bubbelfavoriterna som Vinomondo rekommenderar i länken sist i inlägget. Oavsett  om det är sockerdricksbubblor eller bubblor från ett mousserande vin är jag så fantastiskt lycklig över att rätt låt och rätt artist vann att jag bara måste dansa runt lite och sedan krama mannen, om ni förstår vad jag menar, fniss.

a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *