Konstiga drömmar

Jag har drömt så konstigt på sistone. Igår natt drömde jag om rosa flamingos. Jag har försökt att hitta någonstans på nätet vad det betyder, fast utan resultat.
njda

Drömmar betyder ofta något. Att tappa tänderna är en dröm som många har och betyder att du är stressad. Drömmar är ett sätt för psyket att lära sig att hantera olika saker. Ett sätt för dig att lära dig att hantera situationer och möta dina värsta faror.

Då jag var barn drömde jag ofta att jag kunde flyga. Om jag flaxade tillräckligt hårt med armarna så kunde jag lyfta från marken. Jag flög aldrig långt som till ett annat land. Det var mer som jag bara lyfte från fläcken jag stod på och kunde titta ner. Fast jag behövde flaxa hårt för att hålla mig uppe.

Nu drömmer jag mer om vardagliga saker som lån, mat och försäkringar. Idag spelar bra priser på lån väldigt stor roll för mig, det gjorde det inte då jag var barn. Det är med andra ord inte så konstigt att drömmarna ändras med åren.

En återkommande dröm jag haft genom hela mitt liv är att jag gör mig iordning för en ny skol- arbetsdag. I drömmen har jag duschat, ätit frukost och klätt på mig. Sedan vaknar jag i besvikelsen att inget är gjort. Den drömmen är lätt att tyda. Den betyder att jag måste lägga på ett kol, för jag kommer alltid försent i samband med den drömmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *