En lycklig ålderdom

Vem vill inte ha en lycklig ålderdom? Själv planerar jag att ligga på stranden i något varmt land (dock i skuggan) med en drink i den ena handen och en bok i den andra. I ett land där det aldrig blir vinter och där alla alltid ler. Där ska jag bo med mina barn och barnbarn tills jag blir lastgammal och dör. Men då gäller det att börja pensionsspara eller liknande så att det kan bli sanning av den här lyckliga ålderdomen jag har planerat för mig. Om jag inte vinner storvinsten på lotto då förstås. Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt inte så stor koll på pensioner och fonder och sånt. Men söderberg & partners är ett företag som kan hjälpa mig att förstå mer om det här med pensionssparande till exempel. Det tycker jag är bra för att kunna trygga min lyckliga ålderdom.

Lycklig ålderdom på stranden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *