Egen härd är guld värd

Jag har skrivit mycket om vänner och familj som köper hus, och även om när vi gjorde det, men jag tror verkligen att det är superviktigt att ha en fast boplats. Många känner att de kan flytta när som helst och lika bra ha allt de äger i en väska, och även om jag absolut förstår charmen i att vara fri och inte äga för mycket så känner jag intensivt att ”egen härd är guld värd”. Med det sagt, är det väldigt lätt att samla på sig alldeles för mycket ägodelar när man bor på samma ställe länge. Pratade med min syster om det igår på telefon, hur lätt det är att tänka ”jag tar det sen” och sen ett år senare måste man städa garaget en hel helg för att få ordning på det. Har du inget ställe att städa i helgen? Haha! Då kanske det är dags att snacka med fastighetsmäklare Norrtälje!

Hur ser ditt drömboende ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *