Besök av Maran

Herregud! Jag drömde sådan hemsk mardröm inatt att jag är helt skakig ännu! Det var länge sedan jag drömde sådär superläskigt och man tar verkligen sin sömn för given normalt sett. Jag drömde att jag vaknade av att det regnade ute och när jag kikade ut genom fönstret regnade det blod. Det känns som om ett gammaldags illavarslande tecken av något slag. I drömmen låg jag i en bädd av torra döda grenar och hur jag än klättrade kunde jag inte komma ut. Jag hörde hela tiden hur min familj ropade på mig men kunde inte se dom någonstans. Herregud, Maran har verkligen besökt mig. Jag är helt slut nu så det får definitivt bli en tupplur på soffan senare idag. Är redan orolig för vad jag kommer drömma inatt, men då skapar man väl mardrömmar i onödan. Kanske sova med lampan tänd eller köpa en säng som är bekvämare?

En gosig filt och lampan tänd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *