Att leva som man lär

Inspirerad av Dalai Lamas citat igår bestämde jag mig att det är dags för sälenresan. Jag brukar resa dit varje vår för att få möjligheten att åka lite skidor men på grund av ekonomin hade jag tänkt hoppa över det. Fast sedan frågade jag mig själv: Varför vänta tills jag fått löneförhöjning eller tills vädret är bättre? Det är viktigt att leva i nuet för att vara lycklig. Sagt och gjort så gjorde jag en bokning på internet och nu i mars reser jag. Lyckan infann sig direkt och jag känner mig faktiskt riktigt glad inombords. Det ska bli så skoj att komma iväg. Slalom ger mig en känsla av frihet då jag susar nedför backarna. Det är härligt med farten och vara ute i friska luften. Finns inget bättre ställe än Sälen i mars.
jdsk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *