Älskade, kloka Ernst!

Är det någon människa som jag verkligen ser upp till, så är det Ernst Kirchsteiger. Han tror verkligen på det enkla, goda och kärleksfulla livet. Han har dessutom respekt för både djur, natur och människor. För mig är Ernst otroligt inspirerande och vacker, och jag strävar verkligen efter att bli som honom, i alla fall lite mer. Tycker det är så härligt med en man som är i kontakt med sina känslor. Sedan är han väldigt klok också, samt rolig.

I jul önskade jag mig såna här Ernst produkter, för jag tycker de är så fina och verkligen är designade i samma känsla som Ernst har. Enkla, ljuvliga och praktiska. Till min glädje fick jag tre produkter från det sortimentet i julklapp: en sån här förvaringspåse, detta kuddfodral och denna superfina ljuslykta! Det var verkligen så uppskattat. Varenda gång jag ser dem hemma så tänker jag på Ernst. <3

Nej, nu ska jag nog kolla på lite gamla avsnitt av Sommartorpet.

Hejdå alla fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *